Hírek
"Idősek napja" ünnepség Kállósemjénben

Kállósemjén Nagyközség Önkormányzata 2012. október 25-én első alkalommal rendezett „Idősek Napja” ünnepséget, a községben élő idős emberek köszöntésére. A rendezvényre meghívtuk a településen élő, 70. életévüket betöltő lakosokat.

Az ünnepséget Belicza László polgármester úr ünnepi köszöntője nyitotta, majd egyházaink képviselői áldást kértek a jelenlévők mellett a település valamennyi időskorú lakosára. Ezt követően a Kállay Miklós Általános Iskola tanulói színvonalas kulturális műsorral kedveskedtek a jelenlévőknek.

Az ünnepség lebonyolításba bevontuk az általános iskola 8. évfolyamát is, aktívan segédkeztek az idős emberek körül, lesegítették a kabátjaikat, és helyükre kísérték a vendégeket. Fontosnak gondoltuk ezt a közreműködést, tekintettel arra, hogy a 2012. év „Az aktív időskor és a nemzedékek közötti szolidaritás éve”. A színvonalas kulturális műsort követően a vacsora tálalását is ők végezték el.

A vendéglátás után Karcagi Péter és társulatának nótaműsorát hallgathatták meg vendégeink.

Összegezve az eseményt, a résztvevők nagy megelégedésére szolgált a rendezvény.  Hiányt pótoltunk, de egyúttal hagyományt is teremtettünk azáltal, hogy megrendezésre került az „Idősek Napja”. Bízunk benne, hogy a következő évben is sikerül ilyen magas színvonalú ünnepséggel meglepni településünk időseit.

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről!

Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.