Vissza a hírekhez

Újra lehetőség nyílik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszerre

Újra lehetőség nyílik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszerre

2019-10-18 10:17

Kállósemjén Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve, az 51/2007. (III.26) Kormányrendelet alapján kiírta a 2020. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot a felsőoktatási hallgatók számára "A" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS, illetve a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára "B" TÍPUSÚ PÁLYÁZATI KIÍRÁS keretében.

A Bursa Hungarica ösztöndíj pályázat a szociálisan rászoruló, hátrányos helyzetű fiatalok számára nyújt rendszeres anyagi segítséget. Ennek keretében az önkormányzat havi 1.000-5.000 forint közötti támogatást nyújthat, melyet a megyei önkormányzat kiegészíthet, az Emberi Erőforrás Minisztérium pedig a települési önkormányzati támogatással megegyező mértékben egészíti ki.

A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében  egyszeri pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése:

https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx

Azok a pályázók, akik a korábbi pályázati évben regisztráltak a rendszerben, már nem regisztrálhatnak újra, ők a meglévő felhasználónév és jelszó birtokában léphetnek be az EPER-Bursa rendszerbe.

A pályázati űrlapot minden évben újra fel kell tölteni! A személyes és pályázati adatok ellenőrzését és feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak. A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes.

A pályázat  rögzítésének  és  az  önkormányzatokhoz  történő  benyújtásának  határideje 2019. november 5. Polgármesteri Hivatal  7. számú irodájában. A határidő elmulasztása jogvesztő!
További hírek

NAK hirdetmény
NAK hirdetmény
Megtekintés
Kállósemjéni Kállay-kúria
Kállósemjéni Kállay-kúria
Megtekintés

SM@PPRA fel!

Töltse le ingyenes mobilappunkat és értesüljön időben mindenről! Megtalálható minden olyan információ, ami elsősorban a helyi lakosoknak szól és ezeket mind egy kattintással el tudja érni telefonon, vagy tud útvonalat tervezni az applikációval.

Cím: Kállósemjén Önkormányzat
Telefon: +36 87 446 250
Telefax: +36 87 799 102
E-mail: info@smapp.hu

Ügyfélfogadás rendje:
Hétfő: 8-12 és 13-15 óra
Szerda: 8-12 és 13-15 óra
Péntek: 8-12 óra

Kállósemjén Önkormányzat